Tamplarie termopan din PVC > Usi din PVC

Cele mai bune balamale pentru usi din PVC

(1/1)

empro:
Buna ziua,

    Am si eu o problema cu o usa termopan din PVC care aproape anual se rupe balamaua de jos si trebuie sa o inlocuiesc. Usa are sticla duplex si cineva mi-a spus ca balamalele montate sunt dinacelea subtiri pentru fereastra nu de usa. Intradevar usa este destul de grea dar pe balamale scrie ca "tine" pana la 130kg si totusi... se rup.

   Intrebarea mea este, care sunt cele mai bune balamale pentru usile din PVC? care sa nu se mai rupa asa usor, ceva mai rezistente.

   Mentionez ca locuiesc in Bucuresti, complex Rose Garden.

ingmarinvictor:
In complexul in care dvs locuiti problema nu vine de la balamaua in sine ca ar fi de slaba calitate ci vine din proiectarea gresita si subdimensionarea feroneriei folosite.
 In Rose Garden, pe profile clasice echipate cu feronerie standard s-a folosit geam termopan DUPLEX care este de doua ori mai greu decat geamul termopan standard si de aici si problema ruperii balamalelor inferioare de la usile de balcon din tot complexul Rose Garden Colentina.
   Ceea ce va recomand este montarea unei balamale de greutate, ce va putea sustine greutatea sporita a usii dvs.
 In imaginile de mai jos sunt exemplificate:

1. balama inferioara clasica folosita in Rose Garden
2. balama inferioara de greutate CE TREBUIA FOLOSITA in Rose Garden

 In incheiere va recomand sa nu mai cautati o balama "mai buna" ci una optimizata pentru usa dvs, in speta cea din imaginea 2.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă