Forum de ajutor reparatii termopane

Vizitator


Autor Subiect: Sfaturi de postare in aceasta sectiune  (Citit de 1446 ori)

ingmarinvictor

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Mesaje postate: 37
    • Vezi Profilul
Sfaturi de postare in aceasta sectiune
« : Iulie 29, 2016, 12:58:09 p.m. »
Pentru a primi raspunsuri cat mai exacte, trebuie sa oferiti detalii cat mai complexe si relevante. Un exemplu de intrebare total inadecvata ar fi:
Citat
Cum sa reglez fereastra termopan?
Este clar ca aceasta intrebare este prea generala pentru a se putea oferi un raspuns valabil. Pentru a evita situatiile de genul, incercati sa oferiti cat mai multe detalii posibile, cum ar fi, tipul tamplariei (daca este fereastra sau usa), marca daca o cunoasteti, varsta termopanului, orice serii sau inscrisuri ce le sunt inscriptionate pe tijele de feronerie si cel mai important, atasati poze cu ferestrele sau partile de feronerie la care doriti rezolvarea raspunsurilor. Exemplul pentru o intrebare adecvata este urmatorul:
Citat
Buna ziua,
Am probleme cu o fereastra temopan din PVC marca REHAU, formata din doua parti, ambele se deschid, una cu maner si una cu zavoare sus si jos, montata in anul 2008 care are probleme atunci cand se deschide oscilobatant. Mai exact, in deschiderea normala, totul functioneaza perfect, la fel cand se deschide si de sus, pe oscilo, dar atunci cand vreau sa o inchid inapoi din oscilo, loveste (agata) undeva sus pe latura cu manerul si sunt nevoit sa o imping cu mana cu putere pentru a intra inapoi in toc ca sa pot sa rotesc manerul. Pe piesele metalice din zona manerului este inscriptionat GU si o sageata ce arata in sus, oblic. Ce proceduri trebuie sa urmez pentru a remedia situatia?
 Va multumesc pentru ajutor!
« Ultima Modificare: Iulie 29, 2016, 10:02:32 p.m. de ingmarinvictor »