Forum de ajutor reparatii termopane

Vizitator


Autor Subiect: Ce este si cum se foloseste sistemul online de programari  (Citit de 1688 ori)

ingmarinvictor

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Mesaje postate: 37
    • Vezi Profilul
Ce este si cum se foloseste sistemul online de programari
« : August 03, 2016, 10:20:21 a.m. »
     Ca si o scurta descriere fata de sistemul nostru online de programari ce poate fi accesat la pagina http://www.service-termopane.net/programari.php, se poate spune ca, avand acest sistem, unic in Romania, firma noastra a reusit sa maximizeze eficienta in lucru a echipelor de tehnicieni. Acest lucru se traduce prin confort sporit asigurat clientilor nostri, stiindu-se din timp cand se ajunge la adresa, cat dureaza si cand se termina o interventie indiferent de natura ei.

     Rezumat, procedura de programare este urmatoarea:

1. Clientul se informeaza asupra procedurilor de lucru, a preturilor tarifate si a pieselor folosite in interventia de care are nevoie, fie prin paginile site-ului, aplicatiile gratuite de calcul, sau telefonic, asistat de unul dintre inginerii nostri.
2.Vizualizeaza disponibilitatea din sectorul lui folosind aplicatia de programari online si se programeaza intr-unul din intervalele disponibile.
3.Imediat dupa programare, daca totul a decurs bine va primi un e-mail de confirmare si un SMS de confirmare. Atentie, in mail-ul de confirmare se gaseste si link-ul de facturare ce este necesar pentru emiterea facturii dupa finalizarea prestarii serviciilor solicitate.
4.In ziua programarii, la ora 8:00, sistemul va trimite inca un SMS de readucere aminte a programarii active din aceea zi. Totodata, mai include in SMS si numarul de contact al echipei alocate lucrarii astfel incat clientul sa poata lua legatura in cursul zilei, in caz ca exista nevoia de aflare de informatii suplimentare (timpi exacti de ajungere, particularitati, etc).
5.Dupa finalizarea lucrarii si achitarea sumei aferente, clientul poate folosi link-ul de facturare din mail-ul initial pentru emiterea facturii.


    Atat de simpla este procedura de lucru, optimizata si pusa la dispozitia dumneavoastra de UltraPVC Romania. Totusi, daca aveti nelamuriri, puteti intreba folosind acest forum!