Termopane PVC noi si firme producatoare > REHAU

Poti a faci un geam simplu sa se rabateze?

(1/1)

asx:
Buna ziua,
Am puse de la reabilitare marca rehau si toate geamurile sunt cu deschidere simpla cum erau si geamurile vechi de lemn. Ma intereseaza daca este posibil sa le transform in geamuri care se rabateaza (adica se deschide si normal si se lasa si pe spate, nu stiu exact denumirea tehnica).
 
Deasemenea doresc sa stiu daca acest tip de modificare implica spargerea peretelui sau modificari de altereaza aspectul ferestrei (zgarieturi, taieturi, samd) ca nu as mai dori sa trec iarasi prin lucrari de zidarie si zugraveala cu casa.

Va multumesc!

ingmarinvictor:
Salutari!


Procedura de modificare a deschiderii unei ferestre simple in deschidere oscilobatanta este relativ usoara, constand in demontarea feroneriei vechi (partea metalica a termopanului, inclusiv balamalele) si montarea unui set de feronerie oscilobatanta, noua. Dupa montare, procedura de reglaj este obligatorie, deschiderile oscilobatante avand alte pozitii pe toc fata de cele simple.

Alta parte buna este ca procedura de modificare nu implica generare de praf sau mizerie, nu implica transportul de componente ale ferestrei la atelierul de productie iar montajul in sine dureaza maxim 30 minute!

Informatii complete puteti gasi in link-ul de mai jos:

http://service-termopane.net/termopane-produse/Feronerie-oscilobatanta-PVC.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă