Forum de ajutor reparatii termopane

Vizitator


Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Ferestre din PVC / Geam nu se inchide
« Ultimul mesaj de georgia_hm August 26, 2019, 03:50:20 p.m. »
Buna ziua, avem la bucatarie un geam dublu, de 1, 20 m latime, se deschid amandoua partile. una pe orizontala, cu clema(opritor) iar cealalta parte deschidere oscilo-batanta si pe microventilatie. Apropate 3 luni a stat geamul deschis pe microventilatie, iar acum nu se mai inchide. manerul nu poate ajunge total pana in pozitia verticala .
2
Usi din PVC / Usa exterior bloc termopan
« Ultimul mesaj de Ionut zb8 Ianuarie 08, 2019, 06:30:43 p.m. »
Buna ziua!  In urma cu 1 an la bloc la mine sau montat usi termopan noi. Cel din spate nu se mai inchid bine la mijloc. Au sistem cu bila plus amortizor hidraulic. Sus e lipita de toc iar de la mijloc in jos nu se lipeste, daca imping in maner sta bine inchisa. Balamalele sunt in plastic si am vazut ca au reglaje unul pt dat de usa sus-jos si unul pentru apropiat-departat usa de perete din beton cand usa este inchisa. Lipseste cel de al treilea ..... din cate stiu profilul este in 6 camere. Ce soluti ar fi? Sa se schimbe balamalele cu unele cu al 3 reglaj care sa o apropie mai mult din mijloc? Sau sa mai monteze inca o balama pt fortare. Multumesc!
3
Usi din PVC / Curent pe sub usa
« Ultimul mesaj de andrushk Noiembrie 21, 2018, 09:12:03 p.m. »
Buna seara,
Am o problema cu o usa dubla de la terasa. Pe sub usa vine frig, parchetul e rece in zona aceea. A umblat cineva la balamele acolo pentru a ridica usa sa putem pune o bagheta dedesubt, sa fie oare asta cauza?!
Țin sa Menționez ca au fost schimbate chederele dar fără nici o remediere.
Se pot regla balamalele sau ce soluții am sa scap de acest frig și pierdere de caldura?
Mulțumesc!
4
Usi din PVC / Ușa PVC curbata
« Ultimul mesaj de Ioana Noiembrie 20, 2018, 03:46:45 p.m. »
Buna ziua. Avem probleme cu o ușă de exterior din PVC care s-a curbat. La aproximativ 6 luni de la montarea  nu se mai inchidea; am sunat,au venit și au constatat că s-au curbat de la soare(bate puțin pe durata zilei dar in fine) și au inlocuit-o cică. După înlocuirea se închidea la fel de greu,trebuie ridicata clanța și împinsă că sa se închidă etanș spunandu-i soțului că e normal căci vara se dilata și iarna se retrage???!!! Acum ușa abia se mai închide,și intră frig  pe lângă ea de parcă am uitat-o deschisa...am căutat actele și am găsit în documente garanție la  feronerie,montaj 2 ani și profile 5 ani. Intra asta la garanție? Am chemat un vecin care se ocupa cu termopane sa își dea cu părerea și a zis că altă soluție nu ar exista decât înlocuirea ei cu totul pentru s-a curbat "panoul" și toată "foaia ușii" după el. Daca sunt uși de PVC exterior oare de ce nu rezista in timp? O avem de aproape 3 ani 😒 va mulțumesc!
5
Tutoriale reparatii termopane PVC / Reglaj usa termopan
« Ultimul mesaj de raresh19 Martie 18, 2018, 09:09:41 p.m. »
Buna ziua,
In tutorialul dvs, am gasit doar sfaturi reglate de fereastra termopan si voiam sa va intreb daca se pote degla balamaua de mijloc la o usa tamplaria REHAU feronerie GU. as dori sa reglez presiunea la inchidere a acesteia doarece pe acolo vantul intra foarte tare in camera.

Multumesc frumos,
Rares
6
Garnituri / Chedere Termopan / GARNITURA GEAM TERMOPAN
« Ultimul mesaj de alin Februarie 27, 2018, 09:16:35 a.m. »
BUNA ZIUA AM SI EU O INTREBARE CE MODEL DE GARNITURA SE FOLOSESTE LA PROFIL GEALAN IN 3 CAMERE.MULTUMESC
7
Ferestre din PVC / Problema la sistemul de rabatare
« Ultimul mesaj de unique Februarie 05, 2018, 02:15:22 p.m. »
Buna ziua!Am un gemulet in baie care nu se inchide bine la partea de sus,la balama.Am observat ca mecanismul nu functioneaza corect.Tumburusii care ar fi trebuit sa treaca prin canalul de ghidare,trec pe deasupra lui...vedeti in poze.Ce pot sa fac eu sau sa chem un specialist?
PS:nu pot atasa poze...
https://ibb.co/c89Sdx
https://ibb.co/czutJx
https://ibb.co/e1tLyx
https://ibb.co/cN7PQc
https://ibb.co/btTykc
8
Geamuri si sticle termopan / Re: Cum rezolvi umezeala la geamuri termopane
« Ultimul mesaj de Alisa Februarie 26, 2017, 12:32:01 a.m. »
De cele mai multe ori,condensul apare datorita izolarii necorespunzatoare.
1. Este bine sa repartizati elementele de incalzire sub geam, iar glafurile sa nu acopere aceste surse de incalzire.
2. Redu umiditatea prin aerisire a camerei sauprin instalarea dezumidificatoarelor.
3. Un geam termoizolant produce foarte rar condens
9
Garnituri / Chedere Termopan / Re: Procedura corecta de montaj a garniturii termopan
« Ultimul mesaj de cashcavalu Ianuarie 21, 2017, 09:51:57 a.m. »
Buna ziua,

Revin cu intrebarea legata de grosime. A fost un mester la mine ieri pentru geamul respectiv. Firma la care lucreaza el evident ca lucreaza doar cu acea garnitura rehau. Ca si constatare rama e montata stramba, a indreptat-o, balamaua de la mijloc nu e reglabila, a ramas ca o sa aduca de la el una reglabila si sa o schimbam, iar despre garnitura, evident ca e coapta, doar ca cea rehau care se foloseste aici are 6mm grosime utila cel mult iar a mea din geam are 8mm. De aceea intreb, Ultra 9000 are 8mm cel putin?
10
Garnituri / Chedere Termopan / Re: Procedura corecta de montaj a garniturii termopan
« Ultimul mesaj de ingmarinvictor Ianuarie 16, 2017, 12:29:17 p.m. »
Buna ziua,Garnitura Ultra 9000 este compatibila cu profilele rehau; Defapt toate garniturile seria Ultra (9000, 6000) sunt compatibile cu toata gama de profile de origine Europa (in general nemtesti) ce au venit echipate cu garnituri de etansare de culoare neagra.

Pagini: [1] 2 3 ... 10