Forum de ajutor reparatii termopane

Vizitator


Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - ingmarinvictor

Pagini: 1 [2] 3
16
REHAU / Re: Poti a faci un geam simplu sa se rabateze?
« : Octombrie 19, 2016, 02:18:28 p.m. »
Salutari!


Procedura de modificare a deschiderii unei ferestre simple in deschidere oscilobatanta este relativ usoara, constand in demontarea feroneriei vechi (partea metalica a termopanului, inclusiv balamalele) si montarea unui set de feronerie oscilobatanta, noua. Dupa montare, procedura de reglaj este obligatorie, deschiderile oscilobatante avand alte pozitii pe toc fata de cele simple.

Alta parte buna este ca procedura de modificare nu implica generare de praf sau mizerie, nu implica transportul de componente ale ferestrei la atelierul de productie iar montajul in sine dureaza maxim 30 minute!

Informatii complete puteti gasi in link-ul de mai jos:

http://service-termopane.net/termopane-produse/Feronerie-oscilobatanta-PVC.html

17
Geamuri si sticle termopan / Re: Firma de sticla termopan in Bucuresti
« : Octombrie 19, 2016, 02:13:49 p.m. »
Buna ziua!


Firme producatoare de sticla termopan sunt destul de multe in Bucuresti. Eu personal va recomand pagina de internet:

http://reparatii-termopane.net/calculator-pret-sticla--geam-termopan

Aici aveti parte de transparenta maxima cunoscund dinainte pretul total pe care il aveti de platit pentru un geam termopan de inlocuit fara a avea surpriza "neasteptate" in privinta costurilor, tocmai prin sistemul online de calcul pret sticla termopan. Mai mult  pagina abunda de informatii despre cum se masoara corect un geam termopan si ce modele exista cu proprietatile aferente fiecaruia.

Succes!

18
Ferestre din Aluminiu / Re: Blocarea termopanului
« : Octombrie 19, 2016, 02:09:31 p.m. »
Intradevar si pentru tamplaria termopan din aluminiu sunt disponibile spre comanda manere cu cheie doar ca acestea sunt diferite de la deschidere la deschidere; un tip pentru ferestrele cu deschidere simpla si altul pentru cele cu deschidere oscilobatanta.

Va atasez un link cu un maner cu cheie pentru deschidere oscilobatanta din site-ul unui distribuitor de feronerie termopan:

http://service-termopane.net/termopane-produse/Maner-cheie-aluminiu-deschidere-oscilobatanta.html

19
Usi din PVC / Re: Cum se regleaza usile termopan
« : Octombrie 19, 2016, 02:06:49 p.m. »
Buna ziua,


Ca recomandare, usile si ferestrele termopan se regleaza in principiu doar de catre personal calificat care e in cunostinta de cauza fata de procedurile de reglaj pe care urmeaza sa le intreprinda in functie de defectul usii sau ferestrei.

Totusi sunt si persoane care doresc dinadins ca sa isi demonstreze abilitatile practice de "mester" si incearca reglaje care de multe ori se termina rau sau, chiar dezastros (unele tipuri de balamale termopan au surubul de reglaj CX4 exact langa surubul de prindere al balamalei si SUNT IDENTICE VIZUAL, asa ca, daca "invarti" de surubul gresit, inloc sa reglezi, cade usa peste tine!). Pentru preintampinarea pe cat posibil a acestor probleme, firma UltraPVC SRL a introdus un sistem de reglare online interactiv gratuit pentru a preintampina eventualele accidentari grave ce pot surveni in urma reglajelor defectuoase.

Pagina cu tutorialul online de reglaje termopane o gasiti aici: http://www.reparatii-termopane.net/tutorial-interactiv-reparatii-termopane

   Totusi, pentru performante optime va recomand apelarea la o firma specializata pentru reglaje termopane.

20
Ferestre din PVC / Re: De ce intra apa pe la termopan
« : Octombrie 19, 2016, 01:54:49 p.m. »
Problema apăruta la ferestrele termopan din pvc ce acuza infiltrații de apa este lipsa sau astuparea gaurilor de exterior pentru evacuarea apei.


In orice termopan exista posibilitatea ca cantitati mici de apa sa se infiltreze pe la garnitura, dar acea apa este preluata de un sistem de gauri de drenaj si evacuata in exterior.

In cazul dvs din experienta va pot spune ca, la reabilitare, glafurile de tabla ce se monteaza la finalul lucrarilor sunt puse de zidari, care nu au notiuni tehnice de montaj curect si de cele mai multe ori astupa in nestiinta de cauza gaurile de evacuare din exterior, dezactivand astfel capacitatea ferestrei de evacuare corecta a apei fapt ce rezulta in refularea acesteia in interiorul ferestrei.


In cazul dvs recomand demontarea gralurilor, degajarea resturilor de silicon din gaurile de scurgere si remontarea glafurilor cu decupaje facute in zona unde corespunde cu gaurile de scurgere a termopanului.

21
Prestari Servicii Reparatii / Regulament postare in aceasta sectiune
« : Octombrie 13, 2016, 01:47:04 p.m. »
   

     In cadrul acestei sectiuni au dreptul sa posteze doar mesterii si meseriasii ce au deja o activitate de peste 30 de postari in cadrul site-ului si care au ajutat prin sfaturi corecte si coerente utilizatorii acestui forum.

   Anunturile trebuiesc formulate corect, coerent si cu toate datele de identificare (specificati daca sunteti firma, pfa sau particular) si o lista generala de preturi pe care le practicati.

   Fiecare anunt va avea atasat automat de catre moderator un POLL prin care utilizatorii pot vota calitatea lucrarilor intreprinse astfel incat sa se faca un sistem de rating al fiecarui meserias in parte.

   Up-urile sunt permise la o frecventa de minim 30zile unul fata de celalalt! Atentie!

22
Pentru a te asigura ca vei gasi un client pentru piesele pe care esti dispus sa le vinzi trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Fi cat mai explicit in descrierea piesei
  • Include orice serie sau inscrisuri prezente pe piesa pe care doresti sa o vinzi
  • Adauga cel putin doua poze din diferite unghiuri cu piesa


    Numai asa o sa ai parte de o acuratete sporita in vinderea piesei.

23
Pentru a te asigura ca vei gasi cat mai exact piesa de care ai nevoie trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Fi cat mai explicit in descrierea ei
  • Include orice serie sau inscrisuri prezente pe piesa pe care o cauti
  • Adauga cel putin doua poze din diferite unghiuri cu piesa pe care o soliciti

    Numai asa o sa ai parte de o acuratete sporita in gasirea piesei pe care o doresti.

24
Ferestre din PVC / Re: Schimbarea sticlei unui geam termopan cu profil
« : Octombrie 10, 2016, 10:26:20 a.m. »
Buna ziua si bine ati venit!
        Problema condensului pe sticla termopan este o lama cu doua taisuri; cauza poate fi atat umiditatea crescuta din locuinta dar intr-o egala masura poate fi si folosirea de catre producatorul termopanului a unei sticle FLOAT pentru reducerea costului de productie (sticla FLOAT este sticla clasica fara proprietati de termoizolare ce trebuie folosita numai la interior sau combinata cu sticle LOW-E sau FourSeasons pentru a putea fi folosita la exterior).
      In cazul dumneavoastra pentru a minimiza costurile in vederea aflarii originii problemei va recomandam inlocuirea unei singure sticle din cadrul termopanului (la orice termopan sticlele pot fi inlocuite unitar fara probleme, fara demolarea peretelui sau avarierea termopanului) cu o sticla LOW-E. Asa puteti vedea de unde este cauza exacta  problemei fara a risca sa pierdeti bani schimbandu-le pe toate.

    Rezumat, daca sticla cea noua, LOW-E, abureste la fel ca si vecinele ei problema vine de la umiditatea excesiva din locuinta dar, daca sticla LOW-E nu abureste dar celelalte sticle sunt in continuare pline de apa, atunci problema vine de la sticla si poate fi rezolvata prin inlocuirea si a restului sticlelor.
   
    In speranta ca v-am fost de folos, va salut!

25
Ferestre din PVC / Re: Feronerie termopan GU Unijet
« : Septembrie 08, 2016, 04:21:23 p.m. »
Buna ziua domnule Florescu,
Feroneria dvs poate fi reparata, problema venind de la prinderea mecanica dintre spanioleta manerului si coltarul de transmisie la 90 de grade, o problema relativ frecventa la feroneriile marca GU datorita folosirii in acea zona nituirea cu duraluminiu care in timp cedeaza.

26
REHAU / Re: Garnitura gri rehau ecosol
« : August 19, 2016, 12:17:16 p.m. »
Buna ziua,
Garniturile de termopan de culoare gri sunt cele mai slabe ca nivel de etansare. Aceste garnituri sunt facute special pentru a accelera procesul de productie al unei ferestre termopan. Din pacate, castigul de timp in productie scade calitatea, tocmai prin sudura la colturi a garniturii cu tot cu resturi nedebavurabile din PVC si a materialului folosit pentru fabricarea acestui tip de garnitura gri, care nu este cauciuc sau EPDM ci este un plastic inmuiat chimic ce se reintareste in cativa ani. Astfel se ajunge ca in 2-3 ani, garniturile de "etansare" gri sa devina TARI si CASANTE.

   Vestea buna in cazul dvs, este ca desi procedura de inlocuire este mai dificila, aceasta poate fi efectuata. Garniturile gri, pot fi inlocuite printr-o procedura speciala cu garnituri de calitate din EPDM sau cauciuc natural. Sumar, pentru marca REHAU, garnituri compatibile cu profilele ECOSOL sunt garniturile de etansare Ultra 6000 si Ultra 9000.

27
Pentru a putea posta corect in aceasta sectiune, este necesar sa luati la cunostinta urmatoarele aspecte:


    1. In aceasta sectiune se poarta doar discutiile legate de aplicatia de calcul pret plase insecte. Aplicatia poate fi gasita aici: http://www.reparatii-termopane.net/pret-plase-insecte-pe-balamale. Discutiile referitoare la plasele anti-insecte in general pot fi urmarite sau intregite de aici: http://forum.reparatii-termopane.net/plase-insecte-pe-balamale/
    2. Pentru a primi un raspuns cat mai complet informatiile pe care le cereti trebuie sa aiba o structura cat mai completa si cu lux de amanunte, adica intrebarile pe care le adresati sa nu fie scurte de tip telegrafic!

  Spor la postat!

28
Ferestre din PVC / Re: Modificare geam fix sa se deschida
« : August 09, 2016, 10:49:49 a.m. »
Buna ziua,
Modificarea dumneavoastra poate fi facuta, pentru a va afla pretul folositi aplicatia de calcul modificare din geam fix in deschidere de aici : http://reparatii-termopane.net/calculator-pret-modificari-termopane-din-fix-in-deschidere

29
Ferestre din PVC / Re: Modificare un geam cu gaura de hota
« : August 05, 2016, 09:05:12 a.m. »
In cazul dumneavoastra modificarea dorita poate fi efectuata. Sistemul de prindere al montantului orizontal ce imparte cele doua goluri este pe interior si poate fi dezasamblat si se poate monta o sticla de jos pana sus. Estimarea de pret pentru modificare ar fi:
Sticla termopan CLARA, PLINA, Float-Clasica + masuratori + transport + montaj, 1300X655 0.8515 mp 257.515RON
Manopera de demontare montant + refacere canal bagheta                                                  80.00RON

30
Ferestre din PVC / Re: Modificare un geam cu gaura de hota
« : August 05, 2016, 08:56:13 a.m. »
Avem nevoie de o poza in zona marcata in imaginea din atasament. Deschideti fereastra si pozati cantul zonei marcate sa vedem daca exista vre-un surub care sa fixeze capatul barei orizontale ce imparte cele doua spatii (panelul cu gaura si sticla). Daca exista acel surub inseamna ca modificarea nu poate fi efectuata deoarece nu se poate scoate surubul din capatul din dreapta datorita peretelui....

Pagini: 1 [2] 3