Forum de ajutor reparatii termopane

Vizitator


Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - ingmarinvictor

Pagini: [1]
1
In cadrul materialului de mai jos vom incerca sa explicam cat mai in detaliu si usor procedura re demontare si remontare a garniturii termopan pe un profil din PVC. Pentru a vizualiza in totalitate imaginile folositi click dreapta - View ImageDaca v-ati blocat la anumiti pasi puteti deschide topic-uri noi in care sa cereti ajutorul!

2
Prestari Servicii Reparatii / Regulament postare in aceasta sectiune
« : Octombrie 13, 2016, 01:47:04 p.m. »
   

     In cadrul acestei sectiuni au dreptul sa posteze doar mesterii si meseriasii ce au deja o activitate de peste 30 de postari in cadrul site-ului si care au ajutat prin sfaturi corecte si coerente utilizatorii acestui forum.

   Anunturile trebuiesc formulate corect, coerent si cu toate datele de identificare (specificati daca sunteti firma, pfa sau particular) si o lista generala de preturi pe care le practicati.

   Fiecare anunt va avea atasat automat de catre moderator un POLL prin care utilizatorii pot vota calitatea lucrarilor intreprinse astfel incat sa se faca un sistem de rating al fiecarui meserias in parte.

   Up-urile sunt permise la o frecventa de minim 30zile unul fata de celalalt! Atentie!

3
Pentru a te asigura ca vei gasi un client pentru piesele pe care esti dispus sa le vinzi trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Fi cat mai explicit in descrierea piesei
  • Include orice serie sau inscrisuri prezente pe piesa pe care doresti sa o vinzi
  • Adauga cel putin doua poze din diferite unghiuri cu piesa


    Numai asa o sa ai parte de o acuratete sporita in vinderea piesei.

4
Pentru a te asigura ca vei gasi cat mai exact piesa de care ai nevoie trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Fi cat mai explicit in descrierea ei
  • Include orice serie sau inscrisuri prezente pe piesa pe care o cauti
  • Adauga cel putin doua poze din diferite unghiuri cu piesa pe care o soliciti

    Numai asa o sa ai parte de o acuratete sporita in gasirea piesei pe care o doresti.

5
Pentru a putea posta corect in aceasta sectiune, este necesar sa luati la cunostinta urmatoarele aspecte:


    1. In aceasta sectiune se poarta doar discutiile legate de aplicatia de calcul pret plase insecte. Aplicatia poate fi gasita aici: http://www.reparatii-termopane.net/pret-plase-insecte-pe-balamale. Discutiile referitoare la plasele anti-insecte in general pot fi urmarite sau intregite de aici: http://forum.reparatii-termopane.net/plase-insecte-pe-balamale/
    2. Pentru a primi un raspuns cat mai complet informatiile pe care le cereti trebuie sa aiba o structura cat mai completa si cu lux de amanunte, adica intrebarile pe care le adresati sa nu fie scurte de tip telegrafic!

  Spor la postat!

6
     Ca si o scurta descriere fata de sistemul nostru online de programari ce poate fi accesat la pagina http://www.service-termopane.net/programari.php, se poate spune ca, avand acest sistem, unic in Romania, firma noastra a reusit sa maximizeze eficienta in lucru a echipelor de tehnicieni. Acest lucru se traduce prin confort sporit asigurat clientilor nostri, stiindu-se din timp cand se ajunge la adresa, cat dureaza si cand se termina o interventie indiferent de natura ei.

     Rezumat, procedura de programare este urmatoarea:

1. Clientul se informeaza asupra procedurilor de lucru, a preturilor tarifate si a pieselor folosite in interventia de care are nevoie, fie prin paginile site-ului, aplicatiile gratuite de calcul, sau telefonic, asistat de unul dintre inginerii nostri.
2.Vizualizeaza disponibilitatea din sectorul lui folosind aplicatia de programari online si se programeaza intr-unul din intervalele disponibile.
3.Imediat dupa programare, daca totul a decurs bine va primi un e-mail de confirmare si un SMS de confirmare. Atentie, in mail-ul de confirmare se gaseste si link-ul de facturare ce este necesar pentru emiterea facturii dupa finalizarea prestarii serviciilor solicitate.
4.In ziua programarii, la ora 8:00, sistemul va trimite inca un SMS de readucere aminte a programarii active din aceea zi. Totodata, mai include in SMS si numarul de contact al echipei alocate lucrarii astfel incat clientul sa poata lua legatura in cursul zilei, in caz ca exista nevoia de aflare de informatii suplimentare (timpi exacti de ajungere, particularitati, etc).
5.Dupa finalizarea lucrarii si achitarea sumei aferente, clientul poate folosi link-ul de facturare din mail-ul initial pentru emiterea facturii.


    Atat de simpla este procedura de lucru, optimizata si pusa la dispozitia dumneavoastra de UltraPVC Romania. Totusi, daca aveti nelamuriri, puteti intreba folosind acest forum!

7
Pentru a primi raspunsuri cat mai exacte, trebuie sa oferiti detalii cat mai complexe si relevante. Un exemplu de intrebare total inadecvata ar fi:
Citat
Cum sa reglez fereastra termopan?
Este clar ca aceasta intrebare este prea generala pentru a se putea oferi un raspuns valabil. Pentru a evita situatiile de genul, incercati sa oferiti cat mai multe detalii posibile, cum ar fi, tipul tamplariei (daca este fereastra sau usa), marca daca o cunoasteti, varsta termopanului, orice serii sau inscrisuri ce le sunt inscriptionate pe tijele de feronerie si cel mai important, atasati poze cu ferestrele sau partile de feronerie la care doriti rezolvarea raspunsurilor. Exemplul pentru o intrebare adecvata este urmatorul:
Citat
Buna ziua,
Am probleme cu o fereastra temopan din PVC marca REHAU, formata din doua parti, ambele se deschid, una cu maner si una cu zavoare sus si jos, montata in anul 2008 care are probleme atunci cand se deschide oscilobatant. Mai exact, in deschiderea normala, totul functioneaza perfect, la fel cand se deschide si de sus, pe oscilo, dar atunci cand vreau sa o inchid inapoi din oscilo, loveste (agata) undeva sus pe latura cu manerul si sunt nevoit sa o imping cu mana cu putere pentru a intra inapoi in toc ca sa pot sa rotesc manerul. Pe piesele metalice din zona manerului este inscriptionat GU si o sageata ce arata in sus, oblic. Ce proceduri trebuie sa urmez pentru a remedia situatia?
 Va multumesc pentru ajutor!

Pagini: [1]