Forum de ajutor reparatii termopane

Vizitator


Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - empro

Pagini: [1]
1
Ferestre din PVC / De ce nu se mai inchide geamul termopan?
« : Octombrie 13, 2016, 01:25:22 p.m. »
Buna ziua,

Am un geam termopan din PVC cu deschidere clasica (fixa sau cum ii spune ca nu ma pricep) si de cand se lasa frigul in partea de jos nu mai inchide de loc, adica piesa care se ridica cand inchid manerul trece pe langa tabla de pe toc in care presupun ca ar trebui sa inchida.

 Termopanul este KMG montat acum 10 ani.

2
Usi din PVC / Cele mai bune balamale pentru usi din PVC
« : Octombrie 13, 2016, 01:23:16 p.m. »
Buna ziua,

    Am si eu o problema cu o usa termopan din PVC care aproape anual se rupe balamaua de jos si trebuie sa o inlocuiesc. Usa are sticla duplex si cineva mi-a spus ca balamalele montate sunt dinacelea subtiri pentru fereastra nu de usa. Intradevar usa este destul de grea dar pe balamale scrie ca "tine" pana la 130kg si totusi... se rup.

   Intrebarea mea este, care sunt cele mai bune balamale pentru usile din PVC? care sa nu se mai rupa asa usor, ceva mai rezistente.

   Mentionez ca locuiesc in Bucuresti, complex Rose Garden.

3
TROCAL / Se pot modifica usile termopan in batant?
« : Octombrie 13, 2016, 01:19:38 p.m. »
     Buna ziua,

      Am si eu doua usi termopan marca trocal  care se deschid doar normal (clasic) si au maner pe o singura parte. Finca nu am alta metoda de aerisire in camerele respective, geamul de langa usa este fix, asa am cumparat casa, si cum iarna deschiderea usii complet pentru aerisire este prea mult, ma intereseaza daca aceste usi se pot modifica in batant (nu stiu daca m-am exprimat bine) adica sa se deschida doar de sus pentru aerisire.

   Toate cele bune!

Pagini: [1]