Forum de ajutor reparatii termopane

Vizitator


Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - berthlo

Pagini: [1]
1
VEKA / Cum reglezi balamalele unei usi din termopan
« : Octombrie 12, 2016, 03:09:30 p.m. »
Salutari tuturor,

Ma confrunt cu o problema legata cu o usa termopan din PVC marca VEKA de balcon care are aproximativ 8 ani. De anul trecut atunci cand o inchideam se auzea o bataie usoara ca si cum lovea o piesa in alta. De o luna, acea bataie a degenerat si loveste atat de tare incat pentru a o putea inchide trebuie sa trantesc foarte tare. Mai mult, vara cand soarele bata direct in usa, nu o mai pot inchide deloc. Termopanul se dilata? Trebuie sa astept pana seara sa pot inchide usa....

  Cum pot sa reglez galamalele acestei usi sa nu mai am probleme?

2
Ferestre din PVC / Balamale rabatare geam termopan
« : Octombrie 12, 2016, 03:04:19 p.m. »
Buna ziua,

Am deja montate termopane dar la momentul instalarii nu am cerut sa fie si cu deschidere pe verticala si astfel actual sunt doar cu deschidere normala.
   Ceea ce ma intereseaza este sa aflu daca exista balamale de rabatare geam termopan ce pot fi montate si dupa ce geamul a fost instalat. Nu as dori sa montez alte ferestre tocmai din cauza deranjului care il implica montarea de ferestre termopan noi.
 Mentionez ca profilul este termopan din PVC marca REHAU 3 camere si geam LOW-E.

3
Usi din PVC / Deschidere usa termopan fara cheie
« : Octombrie 12, 2016, 02:59:07 p.m. »
Salutari,

   Intampin si eu o problema destul de penibila dar la care totusi am nevoie de ajutor. Am pierdut chieile de la o usa termopan din aluminiu.... am vre-o posibilitate sa deschid acea usa fara sa o stramb sau sa indoi profilul?

Multumesc

4
Ferestre din PVC / Cum se dau gaurile de scurgere in profilul termopan
« : Octombrie 12, 2016, 02:56:06 p.m. »
Buna ziua,


   In urma ploilor din ultima perioada am observat ca apa reuseste sa patrunda printre garnitura si profilul de termopan si intra in casa. Am inteles ca termopanul trebuie sa aiba niste gauri de scurgere prin care aceasta apa sa poata fi evacuata. Eu am cercetat si nu am vazut sa aiba termopanul meu nici-o gaura.
   Cum se dau gaurile de scurgere la termopanul din pvc si ce scule trebuiesc folosite?

Multumesc

5
GEALAN / Cum se schimba garniturile la geamurile termopan?
« : Octombrie 12, 2016, 02:52:21 p.m. »
Buna ziua,


    Ma confrunt de vreo doi ani cu o problema ce  odata cu trecerea timpului devine din ce in ce mai deranjanta si anume vantul care incepe sa bata din ce in ce mai tare pe langa garnitura ferestrelor termopan. Problema ia proportii pe timp de iarna cand vantul fluiera pe langa geam si perdeaua se misca vizibil de parca gamul termopan nu ar fi inchis. Sa nu mai spun de frigul care se lasa in asemenea zile in camera.

   Doresc sa stiu cum se schimba garnitura la geamurile termopan, daca este posibil sau daca purifx-ul de burete care se gaseste in comert faca ceva daca il lipesc pe termopan. Daca sa schimba garnitura, cum si de unde pot cumpara o garnitura calitativa care sa imi rezolve problema mea?

Va multumesc!

Pagini: [1]