Forum de ajutor reparatii termopane

Accesorii ferestre si usi => Geamuri si sticle termopan => Subiect creat de: dragosl din Octombrie 17, 2016, 04:33:55 p.m.

Titlu: Firma de sticla termopan in Bucuresti
Scris de: dragosl din Octombrie 17, 2016, 04:33:55 p.m.
Buna ziua,
De unde se poate achizitiona o sticla termopan pentru un geam care s-a spart? Presupun ca la geambiu e exclus, nu face si termopan? Am cautat pe internet dar se afiseaza doar firmele care produc termopane cu tot cu rama nu doar sticla. Va rog sa-mi spuneti unde se poate comanda doar sticla termopan si ce firme producatoare de sticla termopan care sa asigure si masuratorile si transportul si montajul la comenzile de sticla termopan.


Va multumesc!
Titlu: Re: Firma de sticla termopan in Bucuresti
Scris de: ingmarinvictor din Octombrie 19, 2016, 02:13:49 p.m.
Buna ziua!


Firme producatoare de sticla termopan sunt destul de multe in Bucuresti. Eu personal va recomand pagina de internet:

http://reparatii-termopane.net/calculator-pret-sticla--geam-termopan (http://reparatii-termopane.net/calculator-pret-sticla--geam-termopan)

Aici aveti parte de transparenta maxima cunoscund dinainte pretul total pe care il aveti de platit pentru un geam termopan de inlocuit fara a avea surpriza "neasteptate" in privinta costurilor, tocmai prin sistemul online de calcul pret sticla termopan. Mai mult  pagina abunda de informatii despre cum se masoara corect un geam termopan si ce modele exista cu proprietatile aferente fiecaruia.

Succes!