Tamplarie termopan din PVC > Ferestre din PVC

De ce intra apa pe la termopan

(1/1)

asx:
Buna ziua,
Am si eu o problema cu fereastra termopan de la dormitor care este pusa de la reabiliatare. La fiecare ploaie, de cand au fost montate, intra apa in casa de deja mi-a stricat peretele si parchetul... I-am chemat pe cei de la firma care au montat in bloc, au dat cu silicon pe-afara pe la glaful de tabla si termopan dar degeaba. Se strange apa in canalul din termopan care se vede cand deschid fereastra si apoi se revarsa pe la balama in interiorul camerei.... Termopanele nu trebuiau sa fie etanse?

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
Multumesc!

ingmarinvictor:
Problema apăruta la ferestrele termopan din pvc ce acuza infiltrații de apa este lipsa sau astuparea gaurilor de exterior pentru evacuarea apei.


In orice termopan exista posibilitatea ca cantitati mici de apa sa se infiltreze pe la garnitura, dar acea apa este preluata de un sistem de gauri de drenaj si evacuata in exterior.

In cazul dvs din experienta va pot spune ca, la reabilitare, glafurile de tabla ce se monteaza la finalul lucrarilor sunt puse de zidari, care nu au notiuni tehnice de montaj curect si de cele mai multe ori astupa in nestiinta de cauza gaurile de evacuare din exterior, dezactivand astfel capacitatea ferestrei de evacuare corecta a apei fapt ce rezulta in refularea acesteia in interiorul ferestrei.


In cazul dvs recomand demontarea gralurilor, degajarea resturilor de silicon din gaurile de scurgere si remontarea glafurilor cu decupaje facute in zona unde corespunde cu gaurile de scurgere a termopanului.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă