Forum de ajutor reparatii termopane

Tamplarie termopan din PVC => Ferestre din PVC => Subiect creat de: berthlo din Octombrie 12, 2016, 03:04:19 p.m.

Titlu: Balamale rabatare geam termopan
Scris de: berthlo din Octombrie 12, 2016, 03:04:19 p.m.
Buna ziua,

Am deja montate termopane dar la momentul instalarii nu am cerut sa fie si cu deschidere pe verticala si astfel actual sunt doar cu deschidere normala.
   Ceea ce ma intereseaza este sa aflu daca exista balamale de rabatare geam termopan ce pot fi montate si dupa ce geamul a fost instalat. Nu as dori sa montez alte ferestre tocmai din cauza deranjului care il implica montarea de ferestre termopan noi.
 Mentionez ca profilul este termopan din PVC marca REHAU 3 camere si geam LOW-E.
Titlu: Re: Balamale rabatare geam termopan
Scris de: ingmarinvictor din Octombrie 24, 2016, 11:41:45 a.m.
Buna ziua!

Pentru orice tip sau model de tamplarie termopan din PVC, sistemele de feronerie aferente tipurilor de deschidere pot fi schimbate fara a afecta tehnic sau vizual tamplaria. Altfel spus, tamplaria dumneavoastra poate fi modificata din deschidere simpla in deschidere oscilobatanta doar prin inlocuirea setului de feronerie si a blamalelor actuale cu unele ce permit deschiderea in dublu sens. Daca doriti sa va informati mai in detaliu despre acest tip de procedura va invitam sa lecturati articolul de aici:
http://service-termopane.net/termopane-produse/Feronerie-oscilobatanta-PVC.html (http://service-termopane.net/termopane-produse/Feronerie-oscilobatanta-PVC.html)