Forum de ajutor reparatii termopane

Tamplarie termopan din Aluminiu => Ferestre din Aluminiu => Subiect creat de: helenst din Octombrie 17, 2016, 04:24:36 p.m.

Titlu: Blocarea termopanului
Scris de: helenst din Octombrie 17, 2016, 04:24:36 p.m.
Am un geam termopan din aluminiu pe care doresc sa-l blochez in limitarea posibilitatii de deschidere de catre o persoana cu dizabilitati. La PVC am vazut ca exista manere de termopan ce au cheie in ele direct de se poate incuia fereastra fara a face modificari de structura, dar, la aluminiu nu am vazut. Exista manere pentru blocarea termopanului de aluminiu cu deschidere si normala si pe spate?


Multumesc frumos.
Titlu: Re: Blocarea termopanului
Scris de: ingmarinvictor din Octombrie 19, 2016, 02:09:31 p.m.
Intradevar si pentru tamplaria termopan din aluminiu sunt disponibile spre comanda manere cu cheie doar ca acestea sunt diferite de la deschidere la deschidere; un tip pentru ferestrele cu deschidere simpla si altul pentru cele cu deschidere oscilobatanta.

Va atasez un link cu un maner cu cheie pentru deschidere oscilobatanta din site-ul unui distribuitor de feronerie termopan:

http://service-termopane.net/termopane-produse/Maner-cheie-aluminiu-deschidere-oscilobatanta.html (http://service-termopane.net/termopane-produse/Maner-cheie-aluminiu-deschidere-oscilobatanta.html)